Csülök (sörrel lassan sütve)

Csülök (sörrel lassan sütve)

Ajánlatkérés »
Csülök (sörrel lassan sütve)

CSüLöK (SöRREL LASSAN SüTVE) nevű termékünkkel kapcsolatban érdeklődik?

Kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi űrlapon!








Hozzájárulok, hogy az itt megadott adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban rögzített céllal kezelje.
Cimkék:
  • Termékadatok
  • Leírás

Csülök (sörrel lassan sütve) bemutatása

Fagyasztott termék (-18°C)

Kiszerelés: A csomagokat egyesével mérjük és árazzuk.

Friss csontos, hátsó csülköt előző nap megtisztítjuk a bőrét négyzethálósan beírdaljuk,
megtűzdeljük fokhagymával és bepácoljuk. Az olajba keverünk rozmaringot, kakukkfűvet és
sertéssült fűszersót, ezzel húsát alaposan bedörzsöljük. Bőrét nem sózzuk, hogy a pirításnál
az szép ropogósra süljön. Ebben a pácban egy éjszakát pihentetjük. Másnap lassan sütve,
speciális sütőben – Rational- 7 óra alatt készre sütjük, melynek során 4 óra alatt lassan érjük
el a 78C-os maghőmérsékletet, majd további 3 óra alatt még érleljük. A sütés során sörrel.
locsoljuk, hogy a húsa még porhanyósabb legyen.7 óra leteltével 2 lépcsőben sokkoljuk -
18C-ig, fagyasztva tároljuk.

Tálalás előtt, felolvasztás után 240 °C-on 18 perc alatt a bőrét szép pirosra, ropogósra kell
sütni.

Jó étvágyat!