- Termékadatok
- Leírás
Kategória: |
---|
Csülök (sörrel lassan sütve) bemutatása
Kiszerelés: A csomagokat egyesével mérjük és árazzuk.
Friss csontos, hátsó csülköt előző nap megtisztítjuk a bőrét négyzethálósan beírdaljuk,
megtűzdeljük fokhagymával és bepácoljuk. Az olajba keverünk rozmaringot, kakukkfűvet és
sertéssült fűszersót, ezzel húsát alaposan bedörzsöljük. Bőrét nem sózzuk, hogy a pirításnál
az szép ropogósra süljön. Ebben a pácban egy éjszakát pihentetjük. Másnap lassan sütve,
speciális sütőben – Rational- 7 óra alatt készre sütjük, melynek során 4 óra alatt lassan érjük
el a 78C-os maghőmérsékletet, majd további 3 óra alatt még érleljük. A sütés során sörrel.
locsoljuk, hogy a húsa még porhanyósabb legyen.7 óra leteltével 2 lépcsőben sokkoljuk -
18C-ig, fagyasztva tároljuk.
Tálalás előtt, felolvasztás után 240 °C-on 18 perc alatt a bőrét szép pirosra, ropogósra kell
sütni.
Jó étvágyat!